lenjerii-hoteluri

Șervete/Naproane restaurant

Experiența de servire este extrem de importantă, motiv pentru care vă recomandăm să acordați o atenție deosebită atât aspectului vizual, cât și calității produselor textile pe care le folosiți.

Astfel, dincolo de fețele de masă, șervetele/naproanele sunt excelente atât pentru a vă proteja masa de farfuriile și bolurile prea fierbinți, ori de stropii de sos care pot deteriora mobilierul, cât și pentru a oferi un aspect cât mai îngrijit mesei.

Șervetele de masă din bumbac sunt elegante și sunt certificate pentru a fi utilizate în siguranță și în contact cu mâncarea.

 

Și, pentru că ne dorim să ne ajutăm clienții să fie mulțumiți de colaborarea cu noi, pe termen lung, este important să știți următoarele:

Beneficiați de 24 luni GARANȚIE la toate produsele;
Totul SE NEGOCIAZĂ! Suntem flexibili atât în ce privește modalitatea de plată cât și termenele de livrare ori chiar prețurile!
Pentru comenzile mai mari de 300 lei + TVA transportul este GRATUIT!
Oferim cel mai bun raport calitate – preț de pe piață!
Personalizăm șervetele în funcție de nevoile dumneavoastră!
Fiecare client este unic! Și noi facem tot posibilul să îl ajutăm să se diferențieze. Dacă vreți să vedeți mai multe despre clienții noștri și despre colaborarea cu noi, vă invităm să citiți rubrica Testimoniale!

Cere oferta personalizata si te sunam noi !

× Contact