Prosoape hotel

Răsfață-ți clienții cu prosoape hoteliere 100% din bumbac:

☛ cu fir dublu antiagățare;
☛ cusătură dublă pe toate laturile pentru un plus de rezistență;
☛ putem produce seturi prosoape pentru hotel așa cum dorește clientul: dimensiune, culoare (albe sau colorate), model, imprimeuri.

Vezi promoția de seturi de prosoape hoteliere ➠

Nimic nu se compară cu momentul în care, după un drum lung și obositor, sau o conferință tensionată, te întorci în camera de hotel, faci un duș… și te lași învăluit de cele mai fine texturi, menite să îți transforme orice baie într-o oază de relaxare și liniște.

Din acest motiv, colecția noastră de textile de baie reprezintă cea mai bună alegere pentru clienții dumneavoastră! Punem confortul pe primul loc, motiv pentru care vă oferim o gamă variată de prosoape hotel cu bucle din bumbac 100% moale și plușat, cu o capacitate de absorbție maximă. Mai mult, acestea nu lasă scame, sunt hipoalergenice și pot satisface inclusiv cerințele celor mai pretențioși clienți!

Varietatea prosoapelor de baie, precum și prețurile extrem de accesibile sunt o consecință a unor colaborări de succes încheiate direct între firma noastră și cei mai buni producători din Turcia (cunoscută ca fiind „paradisul simțurilor” când vine vorba despre textile).

De asemenea, pentru o experiență completă de 5 stele vă recomandăm să vedeți și oferta noastră de halate de baie pentru hotel, de asemenea importate din Turcia, realizate din fibre de bumbac 100%, moi, plăcute și extrem de rafinate!

La Alpaca’s găsești prosoape pentru hotel & pensiuni la preț de producător, fără intermediari!

Și, pentru că ne dorim să ne ajutăm clienții să fie mulțumiți de colaborarea cu noi, pe termen lung, este important să știți următoarele:

➠ Beneficiați de 24 luni GARANȚIE la toate produsele;

➠ Totul SE NEGOCIAZĂ! Suntem flexibili atât în ce privește modalitatea de plată cât și termenele de livrare ori chiar prețurile!

➠ Pentru comenzile mai mari de 500 euro + TVA transportul este GRATUIT!

➠ Oferim cel mai bun raport calitate – preț de pe piață!

Importăm prosoape de calitate superioară direct din Turcia;

Personalizăm prosoapele în funcție de nevoile dumneavoastră!

Fiecare client este unic! Și noi facem tot posibilul să îl ajutăm să se diferențieze. Dacă vreți să vedeți mai multe despre clienții noștri și despre colaborarea cu noi, vă invităm să citiți rubrica Testimoniale!

Cere oferta personalizata si te sunam noi !

Despre Noi

Produsele noastre sunt în exclusivitate de marcă, identificându-se prin calitate, rezistenţă în timp şi design deosebit. La Alpaca’s, găseşti lenjerii de pat, pilote, perne şi saltele de protecţie, prosoape, draperii şi cuverturi de pat in designuri ce se potrivesc cu camera ta personală sau camera de hotel, pensiune sau afacerea ta Airbnb.

Toate produsele sunt rezistente la uzura mare, de calitate și adaptate necesităţilor tale.

Suntem producători, așadar vei putea achiziționa la cel mai mic preț.

DATE DE CONTACT

Comuna Daia - Romana, Nr. 117, Județ Alba

office@lenjerii-hoteluri.ro

Call Now Button