Prosoape hotel – plaine, fără brodură

5.00 lei38.00 lei + TVA

Comandă minima: Set 10 buc.

Răsfață-ți clienții cu prosoape hoteliere albe si colorate 100% din bumbac:

Selectează o opțiune:

Nimic nu se compară cu momentul în care, după un drum lung și obositor, sau o conferință tensionată, te întorci în camera de hotel, faci un duș… și te lași învăluit de cele mai fine texturi, menite să îți transforme orice baie într-o oază de relaxare și liniște.

Din acest motiv, colecția noastră de textile de baie reprezintă cea mai bună alegere pentru clienții dumneavoastră! Punem confortul pe primul loc, motiv pentru care vă oferim o gamă variată de prosoape hotel cu bucle din bumbac 100% moale și plușat, cu o capacitate de absorbție maximă. Mai mult, acestea nu lasă scame, sunt hipoalergenice și pot satisface inclusiv cerințele celor mai pretențioși clienți!

Varietatea prosoapelor de baie, precum și prețurile extrem de accesibile sunt o consecință a unor colaborări de succes încheiate direct între firma noastră și cei mai buni producători din Turcia (cunoscută ca fiind „paradisul simțurilor” când vine vorba despre textile).

De asemenea, pentru o experiență completă de 5 stele vă recomandăm să vedeți și oferta noastră de halate de baie pentru hotel, de asemenea importate din Turcia, realizate din fibre de bumbac 100%, moi, plăcute și extrem de rafinate!

La Alpaca’s găsești prosoape albe si colorate pentru hotel & pensiuni la preț de producător, fără intermediari!

Și, pentru că ne dorim să ne ajutăm clienții să fie mulțumiți de colaborarea cu noi, pe termen lung, este important să știți următoarele:

Fiecare client este unic! Și noi facem tot posibilul să îl ajutăm să se diferențieze. Dacă vreți să vedeți mai multe despre clienții noștri și despre colaborarea cu noi, vă invităm să citiți rubrica Testimoniale!

Cere oferta personalizata si te sunam noi !