Politică de livrare

Politica de livrare . Termenul de livrarea este de 48-72 ore . In cazul in care apar intarzieri vom reveni cu informatii si un timp estimativ de livrare .Transportul se face cu Dpd curier sau Fan curier iar costul acestuia este de 22 lei pentru comandă. Produsele v-or fi ambalate in folie si in cutie de carton .La comenzile cu valori care depasesc 2500 lei, au transportul gratuit. Plata ramburs (numerar la livrare) se poate face doar în limita a 5000 RON.

Achiziționarea produselor de pe platforma www.lenjerii-hoteluri.ro implică furnizarea datelor cu caracter personal solicitate prin formularul de comandă. Sc Inter Tony SRL nu va comunica niciunei terțe persoane datele cu caracter personal furnizate, cu excepția acelor date cu caracter personal necesare pentru efectuarea livrării de către curier. Sc Inter Tony SRL nu își asumă responsabilitatea pentru situațiile în care utilizatorul furnizează date de identificare false ori adrese de livrare eronate. De asemenea, Sc Inter Tony SRL nu va livra la alta adresa decat cea specificata in formularul site-ului, odata cu plasarea comenzii. Daca doriti sa modificati adresa ulterior plasarii comenzii, va rugam sa ne contactati la adresa de mail specificata.

Plățile online, utilizând cardul bancar, sunt realizate prin intermediul partenerului nostru, NETOPIA. Securitatea transferurilor este asigurată de utilizarea mediului de tranzacționare 3D Secure. Pentru realizarea plății în acest mod, precum și pentru procesarea plăților, este necesar să furnizați date și informații către partenerul nostru. Detaliile plății, inclusiv numele titularului de card, ne vor fi furnizate de către NETOPIA și noi vom prelucra aceste date cu caracter personal exclusiv în scopul confirmării comenzilor plasate de către Dvs. Mai multe informații referitoare la mobilPAY și NETOPIA găsiți aici.

Preturile afisate pe acest site sunt exprimate in lei (RON) si nu contin TVA (19%) si pot fi modificate in functie de: modificarea taxelor vamale, a altor taxe percepute de statul roman sau a cursurilor de schimb leu/euro si leu/dolar.