Perne hoteliere si pensiuni

15.00 lei35.00 lei + TVA

Comandă minima: Set 6 buc.

Selectează o opțiune:

Avantajele pilotelor noastre hoteliere:

Cumpără perne hoteliere la preț de producător, fără taxe de intermediari! 

Atunci când ne gândim la un somn liniștit și odihnitor, avem în vedere mai multe aspecte: pornind de la cadrul patului și la saltea, și continuând cu lenjeriile de patpernele și pilotele, toate acestea au un rol extrem de important și se află într-o completă interdependență și sinergie. 

Din acest motiv, de aproape 15 ani facem tot ce putem mai bine pentru a oferi clienților noștri cele mai bune, mai rezistente și mai confortabile seturi de pat. Iar în ce privește pernele, ținând cont de faptul că fiecare persoană poate acea exigențe și preferințe diferite, suntem de părere că singura opțiune capabilă să mulțumească pe absolut oricine este perna umplută cu puf siliconat. 

Odată cu acestea vă recomandăm și fețele de pernă din bumbac pakistanez 100%, de calitate superioară, pe care le confecționăm din țesături importate direct din Pakistan, având certificare OEKO TEX. Acest lucru ne oferă libertatea de a vă oferi cel mai bun preț de pe piață!

Și, pentru că ne dorim să ne ajutăm clienții să fie mulțumiți de colaborarea cu noi, pe termen lung, este important să știți următoarele:

Cere oferta personalizata si te sunam noi !