Perne hoteliere si pensiuni

Cumpără perne hoteliere la preț de producător, fără taxe de intermediari! 

Atunci când ne gândim la un somn liniștit și odihnitor, avem în vedere mai multe aspecte: pornind de la cadrul patului și la saltea, și continuând cu lenjeriile de pat, pernele și pilotele, toate acestea au un rol extrem de important și se află într-o completă interdependență și sinergie. 

Din acest motiv, de aproape 15 ani facem tot ce putem mai bine pentru a oferi clienților noștri cele mai bune, mai rezistente și mai confortabile seturi de pat. Iar în ce privește pernele, ținând cont de faptul că fiecare persoană poate acea exigențe și preferințe diferite, suntem de părere că singura opțiune capabilă să mulțumească pe absolut oricine este perna umplută cu puf siliconat. 

Pernele hoteliere, Alpaca’s, au mai multe avantaje, dintre care amintim:

☛ Sunt hipoalergenice (lucru extrem de important în industria HoReCa);☛ Structura pufului împiedică formarea de bacterii;
☛ Sunt ergonomice;
Nu rețin transpirația care poate apărea în timpul nopții și, mai mult decât atât, au puterea de a preveni apariția acesteia;
Atenuează mirosurile;
☛ Au umplutură siliconată și lavabilă.

Odată cu acestea vă recomandăm și fețele de pernă din bumbac pakistanez 100%, de calitate superioară, pe care le confecționăm din țesături importate direct din Pakistan, având certificare OEKO TEX. Acest lucru ne oferă libertatea de a vă oferi cel mai bun preț de pe piață!

Și, pentru că ne dorim să ne ajutăm clienții să fie mulțumiți de colaborarea cu noi, pe termen lung, este important să știți următoarele:

☛ Beneficiați de 24 luni GARANȚIE la toate produsele;
☛ Totul SE NEGOCIAZĂ! Suntem flexibili atât în ce privește modalitatea de plată cât și termenele de livrare ori chiar prețurile!
Pentru comenzile mai mari de 500 euro + TVA transportul este GRATUIT!
Oferim cel mai bun raport calitate – preț de pe piață! 
Avem capacitatea de a produce până la 300 seturi de lenjerii/zi!
Personalizăm pernele hoteliere în funcție de nevoile dumneavoastră!

Fiecare client este unic! Și noi facem tot posibilul să îl ajutăm să se diferențieze. Dacă vreți să vedeți mai multe despre clienții noștri și despre colaborarea cu noi, vă invităm să citiți rubrica Testimoniale!

Cere oferta personalizata si te sunam noi !
Call Now Button