lenjerii-hoteluri

Lenjerii de pat la preț de producător

Lenjeriile de pat fabricate de Alpaca's au următoarele avantaje:

Experiența unui somn liniștit este de neprețuit, mai ales atunci când călătorești. Din acest motiv, de aproape 15 ani facem eforturi deosebite pentru a oferi clienților noștri cele mai bune produse, care să le asigure succesul.

Astfel, suntem printre singurele firme din România care importă țesătură pentru lenjerii horeca direct din Pakistan, fără intermediari, asigurându-ne în permanență că obținem cea mai bună calitate, certificată OEKO TEX. În acest mod reușim să aducem pe piață lenjerii de pat superioare, la prețuri care sfidează concurența.

Mai mult, pentru că fiecare unitate de cazare are exigențele sale individuale, atât în ce privește dimensiunile, cât și textura ori culorile, suntem extrem de flexibili, lucrând exact pe nevoile dumneavoastră!

De la noi puteți achiziționa o gamă variată de lenjerii de pat, seturi de pat, saltele de protecție, perne, pilote și tot ce ar putea fi necesar pentru un somn liniștitor.

Personalitatea camerei de hotel este dată de culorile și texturile dominante. Cunoscând acest lucru, vă punem la dispoziție atât lenjerii de pat din bumbac 100%, extrem de moi și de confortabile, cât și lenjerii din amestec de bumbac și fibre de poliester (ideale pentru hotel de 2 stele, pensiune sau spital).

De asemenea, lenjeriile de pat din bumbac Pakistanez 100% nu doar că sunt moi, pufoase și extrem de plăcute la atingere, dar ele sunt și hipoalergenice. Astfel, chiar și cei mai sensibili și mai pretențioși clienți vor fi încântați de somnul plăcut și liniștit pe care îl vor experimenta în camera dvs de hotel!

Cumpără lenjerii de pat la preț de producător!

Și, pentru că ne dorim să ne ajutăm clienții să fie mulțumiți de colaborarea cu noi, pe termen lung, este important să știți următoarele:

Fiecare client este unic! Și noi facem tot posibilul să îl ajutăm să se diferențieze. Dacă vreți să vedeți mai multe despre clienții noștri și despre colaborarea cu noi, vă invităm să citiți rubrica Testimoniale!

Cere oferta personalizata si te sunam noi !

× Contact