Halate de baie hotel, pensiuni si SPA

Atunci când oferiți servicii SPA sau pur și simplu vreți să le asigurați clienților dumneavoastră o experiență superioară, de care să își aducă aminte cu drag, aveți nevoie să dotați camerele cu prosoapele de baie din bumbac 100%, pe care vi le punem la dispoziție. Aduse din Turcia („paradisul simțurilor” când vine vorba despre țesături), acestea sunt menite să asigure oricui cea mai plăcută și mai fină atingere.

Datorită proprietăților mari de absorbție a apei, acestea pot reprezenta o alternativă ideală a prosoapelor clasice de baie, ori a halatelor din comerț, confecționate din fibre de poliester, care zgârie pielea și oferă o senzație neplăcută la atingere. 

Indiferent de model sau de mărime, halatele de baie turcești din oferta noastră se usucă rapid, sunt ușor de transportat și de spălat, motiv pentru care constituie cea mai bună alegere în HoReCa. 

Mai mult, sunt confecționate din bumbac 100% cu proprietăți hipoalergenice, fiind extrem de sigure și pentru persoanele sensibile! 

Nu faceți rabat la igienă și confort!

Și, pentru că ne dorim să ne ajutăm clienții să fie mulțumiți de colaborarea cu noi, pe termen lung, este important să știți următoarele:

  • Beneficiați de 24 luni GARANȚIE la toate produsele;
  • Totul SE NEGOCIAZĂ! Suntem flexibili atât în ce privește modalitatea de plată cât și termenele de livrare ori chiar prețurile!
  • Pentru comenzile mai mari de 500 euro + TVA transportul este GRATUIT!
  • Oferim cel mai bun raport calitate – preț de pe piață!
  • Importăm halate de baie de calitate superioară direct din Turcia!
  • Personalizăm halatele de baie în funcție de nevoile dumneavoastră!

Fiecare client este unic! Și noi facem tot posibilul să îl ajutăm să se diferențieze. Dacă vreți să vedeți mai multe despre clienții noștri și despre colaborarea cu noi, vă invităm să citiți rubrica Testimoniale!

Cere oferta personalizata si te sunam noi !
Despre Noi
Produsele noastre sunt în exclusivitate de marcă, identificându-se prin calitate, rezistenţă în timp şi design deosebit. La Alpaca’s, găseşti lenjerii de pat, pilote, perne şi saltele de protecţie, prosoape, draperii şi cuverturi de pat in designuri ce se potrivesc cu camera ta personală sau camera de hotel, pensiune sau afacerea ta Airbnb. Toate produsele sunt rezistente la uzura mare, de calitate și adaptate necesităţilor tale. Suntem producători, așadar vei putea achiziționa la cel mai mic preț.

DATE DE CONTACT

Comuna Daia - Romana, Nr. 117, Județ Alba

office@lenjerii-hoteluri.ro

Call Now Button