Reduceri!

Fete de masa restaurant

Fața de masă reprezintă cartea de vizită a oricărui restaurant. Dincolo de curățenie și de aspectul vizual, senzația tactilă este extrem de importantă. Nimic nu spune „bună dimineața” mai bine decât o cafea savurată la o masă îmbrăcată în cele mai plăcute și mai fine texturi.

Condiția necesară pentru a avea o masă elegantă este îmbinarea optimă a culorilor și texturilor. Astfel, optați pentru fețe de masă moderne, șervete și traverse din aceeași paletă cromatică, toate aranjate frumos, la locul lor. Rolul acestor elemente este atât decorativ cât și practic. 

Dacă hotelul, pensiunea sau restaurantul dumneavoastră este dotat cu mese delicate pe care doriți să le protejați împotriva zgârieturilor și a petelor, atunci este bine să achiziționați fețe de masă decorative, precum și alte accesorii ornamentale care să vă inspire oaspeții!

Noi vă oferim posibilitatea să comandați fețe de masă din bumbac 100% sau combinație de bumbac și fibre de poliester, extrem de plăcute la atingere și ușor de curățat și întreținut. Mai mult, aveți posibilitatea de a le personaliza conform nevoilor proprii! 

Cere oferta personalizata si te sunam noi !