Despre Noi

Activitate

Firma infiintata in 2007, SC Inter Tony SRL s-a impus in scurt timp pe piata dotarilor hoteliere datorita calitatii produselor, dar si seriozitatii personalului. Firma a ajuns sa doteze multe dintre marile hoteluri din tara. Puteti vedea cateva

Consultatii Gratuite

Ai nevoie de o lenjerie sau de orice material textil pentru dotarea unitatii tale de cazare? Apeleaza cu incredere la noi, oferim consultanta pentru a-ti alege cea mai buna combinatie de materiale textile, pentru a fi in ton cu ultimele trenduri din domeniu. Suntem flexibili la termene de plata, contracte, transport in toata tara.

Producator textile

Folosim tesaturi de cea mai inalta calitate, cu finisaje speciale pentru uz hotelier, oferim produse durabile la cel mai bun raport calitate/pret. Adaptabilitatea la cerintele dimensionale solicitate de clienti, stabilitatea dimensionala dupa spalare a produselor hoteliere, garantia pastrarii calitatii tesaturii pe un termen de cel putin 2 ani si asigurarea livrarii in termene foarte scurte, au consolidat pozitia noastra pe piata de profil.

40+

livram in toata Romania

Produsele fabricate de noi se livreaza prin curier in toata Romania.

10+

ani experienta

Suntem de peste 10 ani pe piata.

 
 

50+

produse

Dispunem de un personal tanar si oferim peste 50 de tipuri de produse.

Call Now Button