Despre noi

fata-de-masa-restaurant-nunti-si-botezuri-albe

De peste 10 ani ne concentrăm pe calitate. Știm cât de mult contează o experiență completă în serviciie HoReCa, motiv pentru care ne dedicăm întreaga energie confecționării celor mai bune, mai plăcute și mai rezistente asternuturi, pilote, perne, protecții de saltea și chiar halate de baie.

Un somn liniștit și plăcut în niște lenjerii de hotel exemplare poate face diferența între un client satisfăcut ce va recomanda locația și altor persoane și unul care va uita de existența sa, ori va lăsa o recenzie negativă. Din acest motiv, mizăm pe atenția la detalii a clienților și vă oferim o gamă variată de produse care pot satisface absolut orice exigență.

Ne adresăm atât administratorilor de hotel, restaurant, pensiune sau spital, cât și celor ce au o mică afacere de tip Airbnb, care își doresc o gamă completă de produse textile necesare bunei funcționări a afacerii: de la pilote, perne și saltele de protecție, la perdele, șervete, huse pentru scaune, ș.a.m.d.

Avem flexibilitatea realizării produselor conform nevoilor clienților. Astfel, nu trebuie să vă faceți griji dacă aveți vise îndrăznețe! Noi le putem face posibile, indiferent de mărime, formă sau material. Totul la preț de producător!

Oferim garanția calității produselor. Astfel, având în vedere materialele pe care le utilizăm, nu veți avea probleme cu decolorarea, pierderea elasticității produselor sau cu distrugerea texturii. În plus, oferim și o GARANȚIE FIZICĂ de 24 luni la orice achiziție! 

Avem posibilitatea de a vă oferi lenjerii hotel și orice produse textile personalizate cu sigla dumneavoastră! În felul acesta veți putea avea un nou element în campania de brand awareness!

Materialele utilizate pentru produsele noastre sunt din bumbac 100%, sunt delicate cu pielea și nu provoacă alergii! Mai mult, acestea asigură o rezistență sporită la spălare și utilizări îndelungate fără deteriorare.

Suntem importatori de țesătură pentru lenjerii hotel din Pakistan, fapt ce ne oferă atât posibilitatea de a vă realiza cele mai bune prețuri, cât și de a vă asigura de calitatea produselor (toate având certificat OEKO TEX);

Totul se negociază! Suntem flexibili atât în ce privește prețurile sau modalitatea de plată cât și atunci când vine vorba despre livrare!

Garantăm cel mai bun raport calitate-preț (ce poate fi confirmat de cei peste 500 de clienți mulțumiți pe care îi avem în toate zonele țării)!

Ne pasă de nevoile clienților noștri, motiv pentru care analizăm fiecare comandă în funcție de cantitatea și traficul/uzura la care produsele ar putea fi supuse, astfel încât să vă putem oferi cele mai bune soluții!

prosoape

Activitate

Firma infiintata in 2007, SC Inter Tony SRL s-a impus in scurt timp pe piata dotarilor hoteliere datorita calitatii produselor, dar si seriozitatii personalului. Firma a ajuns sa doteze multe dintre marile hoteluri din tara. Puteti vedea cateva

Consultatii Gratuite

Ai nevoie de o lenjerie sau de orice material textil pentru dotarea unitatii tale de cazare? Apeleaza cu incredere la noi, oferim consultanta pentru a-ti alege cea mai buna combinatie de materiale textile, pentru a fi in ton cu ultimele trenduri din domeniu. Suntem flexibili la termene de plata, contracte, transport in toata tara.

Producator textile

Folosim tesaturi de cea mai inalta calitate, cu finisaje speciale pentru uz hotelier, oferim produse durabile la cel mai bun raport calitate/pret. Adaptabilitatea la cerintele dimensionale solicitate de clienti, stabilitatea dimensionala dupa spalare a produselor hoteliere, garantia pastrarii calitatii tesaturii pe un termen de cel putin 2 ani si asigurarea livrarii in termene foarte scurte, au consolidat pozitia noastra pe piata de profil.

lenjerii

40+

livram in toata Romania

Produsele fabricate de noi se livreaza prin curier in toata Romania.

10+

ani experienta

Suntem de peste 10 ani pe piata.

50+

produse

Dispunem de un personal tanar si oferim peste 50 de tipuri de produse.

Calitate

Produsele noastre sunt concepute pentru a satisface și nevoile celor mai exigenți clienți. Astfel, ele sunt confecționate din textile profesionale, de calitate superioară, care nu doar că își păstrează textura și caracteristicile pentru un timp îndelungat, dar sunt și ușor de întreținut. Mai mult, țesătura are certificat OEKO TEX care atestă calitatea superioară a bumbacului pakistanez utilizat.

Preț de producător

Cu toate că produsele noastre sunt premium, avem grijă ca prețul să fie unul prietenos, el fiind adesea cel care influențează decizia. Astfel, prețul este stabilit în funcție de țesăturile pe care le doriți, de cantitatea produselor comandate și de alte caracteristici pe care le stabilim împreună în funcție de nevoile dumneavoastră. Fiind importatori direcți de țesătură, avem libertatea negocierii prețurilor în favoarea clienților!

Flexibilitate și rapiditate în executare

Înțelegem nevoia clienților noștri de a introduce cât mai rapid în uz produsele textile, precum și faptul că nu trebuie să facă rabat la viziune. Din acest motiv suntem extrem de flexibili în preluarea comenzilor și în executarea produselor, și foarte rapizi în livrare!

13 ani experiență!

Din 2007 suntem dedicați trup și suflet satisfacerii nevoilor clienților noștri. În 13 ani de lucru am acumulat suficientă experiență încât să putem produce o gamă completă de produse textile de înaltă calitate, personalizate corespunzător!